Diensten

Wilt u profiteren van onze diensten

De huishoudhulp

Vertel ons wanneer u het wilt, de aantal uren en de frequentie van voordelen. (Voorbeeld: 3 uur per week, op donderdag ’s morgens vanaf 9 uur).
Wij zullen uw aanvraag op de beste manier beantwoorden.

Onze huishoudhulpen kunnen verschillende activiteiten uitvoeren om aan uw behoeften voldoen voor uw huishouden te voldoen: schoonmaken van uw huis, venster schoonmaken (behalve moeilijk of gevaarlijk Toegangslocaties), Wassen, Strijken, en eventueel lichte maaltijd voorbereiding, occasionele kleine herstel werken (dit is het herstellen van kleine beschadigingen aan het strijkgoed), of boodschappen voor uw dagelijkse behoeften bijvoorbeeld (postkantoor, apotheek, bakker…).
De prestaties worden geleverd van maandag tot en met vrijdag, voor een wettelijke minimum van 3 uur per twee week. We voeren ook eenmalige prestatie (volgens beschikbaarheid)

1 uur voor de huishoudens vertegenwoordigt 1 dienstcheques

Helpen bij het Strijken Buitenshuis

Wij bieden een professionele strijken en de kwaliteit van de dienstverlening!

Bezoek dan een van onze ‘ruimte strijken’ een gelegen Albertlaan 285-287 in Vorst (naast het vaderkinderenplein) en de anderen gelegen edithcavellstraat 236 in Ukkel.

Onze kantoor van strijken is open op maandag tot vrijdag om 8uur tot 18 uur en de zaterdag om 09 uur tot 13 uur..

Uw wasgoed zal worden gestreken met de beste zorg binnen48 uur. . In drukperioden of vakantie varieert de behandeling van het linnengoed.

Votre linge sera repassé selon vos souhaits (pliées ou sur cintre) en fonction de votre demande

Wij bieden een professionele strijken en de kwaliteit van de dienstverlening!
Bezoek dan een van onze ‘ruimte strijken’ een gelegen Albertlaan 285-287 in Vorst (naast het vaderkinderenplein) en de anderen gelegen edithcavellstraat 236 in Ukkel.

Onze kantoor van strijken is open op maandag tot vrijdag om 8uur tot 18 uur en de zaterdag om 9 uur tot 13 uur.

Uw wasgoed zal worden gestreken met de beste zorg binnen 48 uur. In drukperioden of vakantie varieert de behandeling van het linnengoed.

De gestreken hemden worden gepresenteerd volgens uw wensen, plooien of op hanger. De broeken zijn gestreken met of zonder vouw Volgens uw verzoek.

Tarief van strijken

U betaalt alleen de werkelijke hoeveelheid werk: elke kledingstuk voor de Strijkservice is geprijsd door punten. Wij tellen uw punten op? om deze punten om te zetten naar Dienstencheques.

(1 Dienstencheque = 60 punten = 1 uur werk).

Het leveren van strijkwerk

U heeft de mogelijkheid om te bellen in verband met de levering van de diensten. Wij beschikken over een bestelwagen. U moet wel minimaal voor 2 dienstencheques strijk te hebben voor van de diensten te genieten voor afhaling en levering.

Contact

Vous pouvez nous envoyer un e-mail et nous vous contacterons au plus vite. U kunt ons een e-mail sturen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

0